URL status Checker - tot wel 100 urls ineens

Home » Tools » urlchecker

Controleer een lijst internet adressen / urls op 404 errors, redirects en andere status codes zodat je de fouten in links op je site kunt oplossen. Geef een lijst met urls en wij checken ze voor je, nog geen lijst dan kun je deze ook genereren met onze linkgrabber tool. Gebruik van te lange lijsten zal ervoor zorgen dat de site niet geladen kan worden gezien er een maximum is van 30 seconde laadtijd. Over het algemeen gaan lijsten tot 100 links prima, dat scheelt toch weer een hoop testwerk voor jezelf daarom is er een maximum van 100 ingesteld per keer.

Gebruik 1 url per regel


Hoeveel links kun je tegelijk testen

De lengte van de lijst kan niet telang worden aangezien de server er dan telang over doet en dan zegt dat de pagina niet geladen kan worden. Er is daarom een limiet ingesteld van 100 geldige urls per keer.

Wanneer te gebruiken

Je site heeft af en toe een check nodig, heb je bijvoorbeeld een partner lijst en wil je checken of alle links op die pagina nog wel werken? Dan kun je ze stuk voor stuk allemaal testen met een status checker, het kan zijn dat je een link naar link http:// plaatst maar dat dit inmiddels veranderd is naar https:// in dat geval ga je kijken naar de site en zou je er zo overheen kunnen kijken.

Krijg alleen de fouten en waarschuwingen terug

Met deze status codes lijst kun je eenvoudig alleen de fouten eruit halen, de goede links laat hij simpelweg niet zien waardoor je snel de fout kunt vinden. Heb je nog suggestie om deze tool nog beter te maken dan hoor ik dat natuurlijk ook graag, ik maak graag aanpassingen om het geheel nog efficiënter te maken.

Is deze tool handig maar heb je een aanpassing nodig?

We maken graag een tool op maat voor je, wellicht wil je een eigen controle paneel voor alle tools die je regelmatig nodig hebt. Of wellicht wil je niet handmatig deze tools uitvoeren maar wil je ze dagelijks automatisch uitvoeren en een email krijgen als er iets niet goed zit. Alles is mogelijk indien je graag een maatwerk oplossing zou willen, neem contact op met paul@rovers.nl voor meer info.